Auton Hinauspalvelu – Hintatiedot

Mietityttääkö auton hinauksen hinta? Me annamme aina hinta-arvion etukäteen puhelimitse ennen kuin lähetämme hinausauton.

Auton hinauksen kustannukset vaihtelevat monien tekijöiden perusteella, joihin kuuluvat hinausmatka, hinattavan ajoneuvon koko ja hinausajankohta – onko kyseessä arkipäivä, viikonloppu tai pyhäpäivä.

Vakuutustiedot ovat myös tärkeä tekijä auton hinauksen hinnoittelussa. Jos sinulla on autovakuutus, joka sisältää hinausvakuutuksen, voit saada korvauksen hinauskuluista vakuutusyhtiöltäsi. Vakuutuksesi kattavuus määrittää omavastuuosuutesi hinauksen kustannuksista.

Olemme täällä auttaaksemme sinua ymmärtämään, mitä auton hinauspalvelumme maksaa juuri sinun tilanteessasi. Ota rohkeasti yhteyttä ja selvitämme hintatiedot yhdessä.

Lisäksi tarjoamme jopa 30 päivän laskurahoitusmahdollisuuden! Näin voit jakaa hinauksen kustannukset sopivaksi ajanjaksoksi.

Muista, että auton hinauspalvelumme on aina luotettava ja avoin hinnoittelun suhteen. Autamme mielellämme kaikissa hinaukseen liittyvissä kysymyksissä.